A Salesfromos kurzusépítőben lehet-e és hogyan használni a védett E-book funkciót?

A kurzusokban lévő írásos anyagok védelme

Budanovic Szintia

Legutóbbi frissítés 2 hónapja

Ebook védelemnek az a sajátossága, hogy a vásárló meghatározott ideig tudja letölteni az anyagot.

Ennek egy előfizetésben nem sok előnye lenne, hogy minden egyes ember X ideig tudja letölteni magának az ebookod. Ez egy rendkívül energiaigényes feladat, hogy minden ügyfél minden adatát minden oldalra ráírd, nem hatékony.


A megoldáshoz két dolgot tudsz tenni, mindkettőhöz a Google Docks-ot használd:

  1. Google Docks-ba töltsd föl, mert itt egyszerűen be tudod ágyazni az oldalba, illetve be tudsz olyan paramétereket állítani, hogy a fájl csak megtekinthető - még letölteni sem lehet.

  2. Le tudja tölteni pdf-be. Így akkor egyszerre tudsz mindent szerkeszteni nem kell mindig külön újra és újra feltölteni a pdf-et, hogyha az megváltoztatnál valamit.


Alapvetően azt javaslom, hogy ne nagyon félj attól, hogy lopják a tartalmaitokat. Az ebook védelem gyakorlatilag arra jött létre, hogy ha valaki a vásárol tőletek egy ebookot, ami értékes, akkor rákerülnek az adatai, amit megadott a vásárláskor, de egy előfizetéses klubban ugye nem ez a helyzet. Ott az a lényeg, hogy folyamatosan hozzáférjenek az anyaghoz, és ott nem annak kell lenni lehet nagyobb értéknek, hogy van ott egy csomó anyag amit akár el tud lopni, hanem az a segítség az a közösség, amit ti adtok, mert ez az, ami lophatatlan!


Lehet bárki, aki ügyesebb, szebb, jobb, okosabb nálatok, egy dolgot nem fog tudni ellopni: a közösséget!

Hasznos volt ez a cikk?

0 emberből 0 kedvelte ezt a cikket

Még mindig segítségre van szükséged? Írj nekünk üzenetet