Nem tudom hogy a CSEK vagy az EKM PRO lenne nekem a legjobb választás?

Budanovic Szintia

Legutóbbi frissítés 2 hónapja

A CSEK arra összpontosít, hogyan tudsz bármit eladni az interneten, és segít létrehozni egy előfizetéses vállalkozást. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy megtanuld az online értékesítés alapjait és hogyan építsd fel az előfizetéses modellt.

Az EKM PRO pedig arra fókuszál, hogy hogyan építs fel előfizetéses rendszereket más vállalkozások számára. Ez segít abban, hogy olyan tudást szerezz, amivel más vállalkozásoknak is segíthetsz az értékesítési rendszerek (funnelek) kiépítésében.


Az EKM PRO tagságunkkal 1 év alatt beton biztos tudást tudsz elsajátítani! A szoftveres hozzáféréseket is megkapod vele és folyamatosan tudsz kérdezni is, ha elakadnál. Az oktatás lépésről lépésre vezet végig a folyamaton, így biztosítva, hogy minden szükséges tudást elsajátíts. Ha az éves díjat választod, akkor bónuszként megkapod a "Hogyan töltsd meg előfizetőkkel a klubodat!" c. anyagunkat is. Emellett az online értékesítés fortélyait is megtanulhatod, beleértve a hirdetések beállítását és a kész hirdetések létrehozását is. Az EKM PRO program célja, hogy átfogó tudást nyújtson az online értékesítés és előfizetéses rendszerek terén, így biztosítva, hogy sikeresen tudj működtetni és értékesíteni ilyen rendszereket.


Az EKM PRO átfogóbb program, amely magában foglalja az összes szükséges szoftvert és tudást egy hatékony előfizetéses rendszer kiépítéséhez, így valószínűleg azokat a dolgokat is megtanulhatod belőle, amelyek a "Csak ennyi kell kihívás" programban szerepelnek.

Hasznos volt ez a cikk?

0 emberből 0 kedvelte ezt a cikket

Még mindig segítségre van szükséged? Írj nekünk üzenetet